Gerhoofwijk
Image default
Mobiliteit

De uitstekende service van Mango Mobility

Als u overweegt een scootmobiel te kopen, is het verstandig u goed te laten informeren. Over prijzen en scootmobiel modellen bijvoorbeeld. Er is namelijk echt voor ieder wat wils. Een vouw-scootmobiel, occasion, e-bike, e-scooter of e-brommobiel: welke past het best bij u?

Heldere informatie

Op mangomobility.nl vindt u duidelijke foto’s van het huidige aanbod. Erbij vermeld worden de prijs, de belangrijkste eigenschappen en handige weetjes. Laten we eens stilstaan bij de elektrische brommobielen. Enkele hiervan gelden als gehandicaptenvoertuig. Dit houdt in dat u deze wagens mag rijden zonder dat u daarvoor een rijbewijs nodig heeft. Parkeren kunt u in principe overal doen, ook op de stoep. Voordat u overgaat tot de daadwerkelijke aanschaf kunt u bij Mango Mobility een testrit maken in de scootmobiel van uw voorkeur.

Als u belt naar het gratis nummer 0800 2002 zal een medewerker een afspraak voor u inplannen. Alles kosteloos en vrijblijvend natuurlijk. U kunt ook direct naar de winkel komen. Er zijn maar liefst 11 vestigingen, dus zeker ook een bij u in de buurt.

Veilig en stil

Moderne scootmobielen zijn goed wendbaar, veilig, snel en geluidloos. Een exemplaar waar veel vraag naar is vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is de Tiger 4. Deze scootmobiel:

-heeft verstelbare armleuningen, stuurkolom en stoel;

-is voorzien van achterwielvering;

-is uitgerust met een zeer comfortabele stoel;

-heeft een korte draaicirkel;

-is snel met een grote actieradius;

-is geschikt om in de stad te rijden.

De Tiger 4 is een vaste scootmobiel met een topsnelheid van 17 kilometer per uur. Rijdt uw partner op een fiets, dan kunt u er zeker samen op uit! De luxe stoel zal goed bevallen. Doordat de meeste onderdelen te verstellen zijn, kunt u de scootmobiel precies zo instellen als u wilt. De Tiger 4 heeft vier wielen. Hij is 139 cm lang en 63 cm breed. Het gewicht is 77 kilogram en de maximale belasting bedraagt 160 kilogram.

 

 

https://www.mangomobility.nl/