De beste ooglaserkliniek voor een helder resultaat

Uw ogen zijn kostbaar. Van alle zintuigen die we hebben als mens is ons zicht vaak het meest waardevol. Dat gaat u niet op het spel zetten! Dan wilt u natuurlijk wel dat alleen de meest ervaren, vakkundige en deskundige mensen van een echte ooglaserkliniek dit bij u doen. Bij de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, kunt u uitstekend terecht. Bij de specialist werken uitsluitend ervaren oogartsen die specifiek zijn opgeleid voor de diverse behandelingen die ze uitvoeren. Kiest u voor de LASEK behandeling, dan wordt u dus altijd geholpen door een arts die daarmee uitstekende en relevante ervaring heeft. De beste oogheelkundige zorg ontvangt u dus bij een echte ooglaserkliniek.

De LASEK ooglaserbehandeling: wat houdt het in?

Wilt u een ooglaserbehandeling uit laten voeren? Dan dient u zich te realiseren dat er tegenwoordig meerdere opties zijn waarop u dit kunt laten doen. Bij de LASEK behandeling wordt het meest oppervlakkige hoornvlieslaagje voor een groot deel losgemaakt. Dit heet de epitheel. Daarna wordt dit laagje, de epitheel, opzij geschoven en wordt met de speciale excimer laser op het wondbed de correctie uitgevoerd. Het hoornvlieslaagje, de epitheel, wordt vervolgens netjes teruggeplaatst. Daarna geneest het hoornvlies geheel en kunt u weer scherp zien. Bij de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, kunt u terecht voor deze behandeling en voor diverse andere behandelingen.

Beste ooglaserkliniek biedt gepersonaliseerde ooglaserbehandeling

Net als bij zoveel behandelingen die een aantal jaren geleden nog in de kinderschoenen stonden, heeft ook de refractiechirurgie een enorme vlucht genomen. Een speciale behandeling, een zeer geavanceerde manier van laseren, die alleen kan worden uitgevoerd indien uit vooronderzoek blijkt dat uw ogen ervoor geschikt zijn. Het voordeel van zo’n gepersonaliseerde behandeling is dat het hoornvliesweefsel wordt gespaard en dat de risico’s op bijvoorbeeld nachtzicht problemen worden verkleind. Blijkt echter dat uw ogen niet geschikt zijn voor een gepersonaliseerde behandeling? Dan kan de beste ooglaserkliniek ook andere behandelingen, zoals de LASEK behandeling, uitvoeren. Met deze LASEK behandeling worden de ogen op reguliere wijze gelaserd.

,