Dagtochten of meerdaagse busreizen boekt u bij de specialist!

Een dagje erop uit met vrienden of familie doet u toch ook door middel van excursie busreizen of een ander busreis? In dat geval is het aan te raden om een rei- en touringcarbureau als Maaskant Reizen in te schakelen. Met een dergelijke busreis kunt u bijvoorbeeld naar een sportevenement, naar een beurs of een spannende musical. U hoeft nergens meer over na te denken en geniet met volle teugen van een dagtocht en u kunt zelfs een drankje nuttigen; u hoeft namelijk niet meer te rijden. Het hele gezelschap wordt opgehaald en afgezet op een door u gekozen locatie. Naast dat u samen met uw gezelschap geniet van een zorgeloze dag, is het veilige, voordelig én milieubewust.

Georganiseerde busreizen: een avondje uit naar een musical

Lekker dagje weg én een lekker alcoholische versnapering kunnen nuttigen? Boek een van georganiseerde busreizen en ontspan je een dagje helemaal! Zo is het hier mogelijk om een busreis in combinatie met een musicalbezoek te boeken. U wordt opgehaald door een luxe touringcar bij een opstapplaats naar keuze en de busreis rijdt richting de bestemming. Hier kunt u vervolgens een hapje en een drankje nuttigen. Daarna wordt u naar het theater gebracht en geniet u van de voorstelling. Na de musical rijdt de touringcar terug en wordt u thuisgebracht. U zult een onvergetelijke dag beleven. Dat is toch een heerlijk vooruitzicht!

Maak een meerdaagse busreis naar het buitenland

Er even helemaal tussenuit en genieten van een ander land? Kies dan een van de meerdaagse busreizen van een specialist als Maaskant Reizen. U kunt kiezen uit een tal van verschillende busreizen: een vijftal dagen naar een Duitse stad of kies voor een tiendaagse busreis naar Spanje. Naast dat u kunt genieten van de omgeving, komt u dankzij de professionele reisleiding veel te weten over de cultuur, natuur, steden en dorpen in Europa. De busreis is volledig georganiseerd; zo wordt u opgehaald op een door u gekozen opstapplaats, slaapt u in goede hotels en na de reis wordt u netjes thuisgebracht. De luxe touringcars zijn voorzien van veel beenruimte en comfort. Ideaal wanneer u lang in de bus moet zitten.

,