Combineer paintball met een buffet op een unieke locatie in Brabant

In de eerste instantie denkt u wellicht niet meteen aan paintball als u een feest gaat organiseren in Brabant. Toch is het een leuk idee om eens te overwegen. Vaak kunt u bij een partycentrum dat paintball activiteiten organiseert kiezen uit diverse leuke arrangementen. Zo kunt u bijvoorbeeld paintballen en daarna genieten van een heerlijk buffet. Door voor zo’n arrangement te kiezen, bespaart u veel tijd en moeite. Heeft u eraan gedacht om een outdoor activiteit als paintball in Brabant te boeken voor de gasten? Doe dat dan bij De Hooghei. Hier heeft u keuze uit veel verschillende arrangementen, die bestaan uit een outdoor activiteit en een heerlijk diner. Op de dag dat u met uw gezelschap bij ons langskomt, wordt u allen ontvangen met koffie/thee en gebak. Hier beleeft u gegarandeerd een geslaagde dag.

Paintball in arrangement voor origineel schooluitje in Brabant

Het is toch superleuk om aan het eind van het schooljaar iets leuks te gaan doen met de hele klas? Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Het is namelijk nogal een klus om jaar in jaar uit weer een leuk schooluitje te bedenken. U wilt natuurlijk dat alle kinderen het naar hun zin hebben tijdens het schooluitje, maar wat vinden ze tegenwoordig leuk om te doen? U bent met een lastige taak opgezadeld. Heeft u al aan outdoor activiteiten gedacht? Bij De Hooghei kunt u kiezen uit verschillende schoolarrangementen die in het bijzonder geschikt zijn voor het voortgezet onderwijs. Wat denkt u van een arrangement met golf en paintball in Brabant, waarna de kinderen kunnen genieten van frietjes, een snack en limonade? U kunt kiezen uit verschillende arrangementen; er is vast een arrangement dat u geschikt acht voor uw scholieren.

Na paintball uitpuffen in restaurant met uitgebreide kaart in Brabant

Nadat u fanatiek een potje paintball heeft gespeeld, zult u waarschijnlijk wat moe en vooral hongerig zijn. Het zou dan ook fijn zijn om na het spelen van paintball meteen aan te kunnen schuiven voor een lekkere lunch of een heerlijk diner. Dat is mogelijk, mits u paintball speelt bij De Hooghei in Brabant. Hier kunt u terecht voor het spelen van een vermakelijke outdoor activiteit, zoals paintball of survival, maar ook voor heerlijk eten achteraf. Van brunch tot lunch, van tapas tot diner à la carte en van driegangenkeuzemenu tot live cooking buffet, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kop koffie drinken of borrelen.